nov 16

Mor og søn fundet døde i Gentofte 11.11.2017

Politiet efterforsker fortsat sagen, hvor den unge kvinde Fridah Rashida og hendes lille søn Kwanza på 10 måneder blev fundet døde lørdag morgen den 11. november 2017 i en lejlighed i Gentofte. Det var faderen til barnet, Fridahs danske mand, som tilkaldte politiet. Han blev afhørt og senere løsladt igen.

Fridah var fra Kenya og hendes venner og familie undrer sig meget over, hvad der er sket.

Det forlyder, at Fridahs mand ikke behandlede hende så godt. Hun arbejdede i en cafe, hvor hun var meget vellidt. Når hun kom hjem kunne manden finde på at række hende deres lille søn straks hun kom ind ad døren inden hun var klar til at tage imod, så barnet faldt på gulvet. Hun måtte ikke få tid til at tage sin frakke og skoene af først. Manden har åbenbart ikke været glad for at passe den lille og har åbenbart heller ikke været særlig kærlig mod sin hustru, hvis dette er sandt. I hjemmet havde hun ikke meget at skulle have sagt. Han tillod hende ikke at udsmykke med ting fra hendes hjemland og sætte sit eget præg på indretningen.

Vi må håbe at det bliver fuldt afklaret og oplyst hvad der skete omkring dødsfaldene –  i respekt for de døde. Måske var det selvmord – måske drab eller måske var der andre årsager til at denne unge kvinde og hendes barn skulle miste livet så pludseligt, meningsløst og til stor sorg for de efterladte.

Rest in peace Fridah Rashida og lille Kwanza!

 

Fridah Rashidas Facebook-side

En venindes indlevende fortælling om Fridah Rashida

Nairobi News: Kenyan Woman, Infant Found Dead in Apartment in Denmark , 2017.11.15

Fundraising til begravelsen

 

Tilføjelse 17.11.2017:

Nordsjællands Politi har kortfattet meddelt, at moderen slog først barnet og derefter sig selv ihjel og at faderen er uskyldig. De har intet sagt om hvad de bygger dette på eller om de nærmere omstændigheder – fx hvor faderen var på drabstidspunktet eller dødsårsag for mor og barn eller om hvad der kunne være årsagen til dette og hvad moderens motiv var.

Læs mere her:

BT: Politiet: Lille dreng blev myrdet af sin mor

Generelt om drab begået imod børn i 2017:

Avisen.dk: Overblik: Her er sagerne om årets dræbte børn, 27.12.2017

 

Skriv et svar

Your email address will not be published.